Så fungerar det

Sök snabbt, smidigt och enkelt

Hitta Jurist låter dig snabbt, smidigt och enkelt söka efter juristfirmor och advokatbyråer. Sökningen är anpassningsbar. Du kan söka genom att ange vad du behöver hjälp med eller inom ett angivet rättsområde, t.ex. familjerätt eller konkurs. Du kan även söka efter jurister och advokater som är verksamma på en specifik geografisk plats och som har specifika språkkunskaper. Med hjälp av vår tjänst kan du hitta en jurist som passar just dina speciella behov. När du har hittat en jurist som passar dig kan du snabbt och enkelt etablera en kontakt.

Få perfekta sökresultat

Låt oss ge dig ett exempel. Du har börjat fundera över framtiden och inser att du vill skriva ett testamente. Eftersom du är noggrann vill du för säkerhets skull ha hjälp av en jurist eller advokat som arbetar med att skriva testamenten. Låt oss nu säga att du bor i Stockholm och vill komma i kontakt med en jurist eller advokat som är verksam i samma stad som du bor i. Du vill alltså hitta en jurist eller advokat som arbetar med arvsrätt i Stockholm. Genom vår sökfunktion kan du enkelt komma i kontakt med den typ av jurist eller advokat du behöver genom att söka på exempelvis ”testamente” eller ”arv” och avgränsa sökningen till den geografiska plats du önskar. Sökningar kan anpassas efter alla möjliga tänkbara juridiska behov. Du kan exempelvis söka efter jurister och advokater som arbetar med vårdnadstvister eller offentlig upphandling och är verksamma nära dig eller i en annan stad.


Hitta Jurist

Hitta Jurist har funnits sedan år 2018 och har tusentals besökare varje månad. Vi har en organiskt utvecklad söktjänst som gör det möjligt att söka efter juristfirmor och advokatbyråer i hela Sverige. Sökningen är anpassningsbar och det går att söka på olika variabler, t.ex. rättsområden, plats, språkkunskaper, verksamhetsområden och tjänster.