Anslut ert företag

Anslut ert företag kostnadsfritt redan idag

Anslut ert företag kostnadsfritt och öka er verksamhets digitala närvaro. Utöver en användarvänlig och lättillgänglig webbplats är vår styrka vår unika exponering hos sökmotorer. Om ni är intresserade av ytterligare ökad digital närvaro och andra fördelar kan ni göra en intresseanmälan för att få ert företag verifierat hos oss. Vänligen kontakta oss så berättar vi mer om hur det fungerar att bli ”Verifierad”.


Få en ökad digital närvaro

Verifierade företag syns alltid bland de första i alla relevanta sökresultat och på alla landningssidor, oavsett om användaren söker hos oss eller via en sökmotor. Både vid interna sökningar och hos sökmotorers indexerade landningssidor kommer alltså verifierade företag att få en bättre exponering. Verifierade företag syns på vår startsida och på alla relevanta landningssidor. Som verifierad hos Hitta Jurist så kommer ert företag alltid att ha en ökad digital närvaro; såväl internt på vår webbplats som externt hos etablerade sökmotorer.


Anpassa ert företags profilsida

Verifierade företag har en kvalitetsstämpel på företagets profilkort, en anpassad företagsbeskrivning, utökade kontaktuppgifter och fler profilbilder. Kombinationen av ökad digital närvaro och en personligt, anpassad profilsida ger ert företag mycket goda förutsättningar!